Webbdesign:

Alltid nöjd-kund garanti

Webbdesign med nöjd-kund garanti

Inget att förlora

Jag är säker på att ni kommer att bli nöjda. Beställningen genomförs först efter att ni fått ett designförslag och sedan godkänt offerten.

Jag tar mig tid lyssna

I arbetet med att utveckla en hemsida är det viktigt att det finns en bra kommunikation. Vi börjar därför utvecklingen med att i lugn ro gå igenom er verksamhet och vad ni förväntar er av vårt samarbete. Jag förklarar hur själva processen kommer att gå till och vi börjar tillsammans skapa en kravspecifikation.

Gedigen erfarenhet sedan 2006

Om du vill vara säker på att få en hemsida av god kvalitet bör du välja en webbutvecklare som inte bara plockar ihop delar av färdiga system, utan även har kompetens att utveckla från grunden när det behövs.

Jag har arbetat med webbdesign sedan 2006 och kan hantverket att bygga en hemsida från grunden. Därmed kan ni vara säkra på att få ett gott slutresultat, varje gång!

Proccessen går till såhär

1. Möte och planering

Vi har ett möte och går i lugn och ro igenom era behov. Vi gör en plan för utvecklingen och arbetar till­sammans fram en krav­specifikation. Ni får en offert.

2. Design

Utifrån vad vi kommit överens om gör jag ett designförslag. Ni får titta på designen och jag gör ändringar utifrån önskemål.
Skulle inte bli nöjda (har ännu aldrig hänt) har ni ingen skyldighet köpa.

3. Utvecklingfas

Här sker det stora arbetet. Designförslaget byggs ihop till en verklig hemsida, fylls på bilder och innehåll och publiceras sedan till en webbserver.
Om det behövs har vi fler möten under arbetets gång.

Vill du ha prisförslag?

Kontakta gärna via formuläret nedan (svar inom 24 timmar)

Ditt namn:
Din e-post:
Telefon:
Ditt meddelande:
Vänta...