Support

Om Frank Webbstudio

Om Frank

Frank Webbstudio startades 2006 av mig, Andreas Frank.

Nu för tiden behärskar jag flera av de bästa verktygen på marknaden och kan därför välja det system som passar ert företag bäst.

Wordpress
kan vara lämpligast om ni vill starta en mindre webbshop eller vill ha stor flexibilitet vad gäller möjligheterna att själva redigera webbplatsen.

Drupal
kan vara lämpligast om ni behöver kunna ha många användare som kan logga in på sidan och som ska ha rättigheter att utföra olika typer av åtgärder. Detta kan t.ex. vara lämpligt för en större webbtidning och liknande.

Concrete5
har den mest användarvänliga redigeringsfunktionen. Det rekommenderas för små till medelstora webbplatser, t.ex. företagshemsidor, där ni enkelt vill kunna logga in och ändra text och bilder.

Programmera från grunden.
Detta kan vara det bästa alternativet om ni har specifika önskemål kring utformningen eller bygga en mer komplex webbtjänst. Jag har under åren programmerat fler hemsidor från scratch än jag kan räkna. Det gör även att jag har kompetens att anpassa färdiga system till att fungera såsom ni vill.

Rent tekniskt arbetar jag i huvudsak med PHP, HTML5, CSS, Javascript, jQuery och SQL-databaser. Har kompetens inom Python, MVC-programmering, OOP, Haskell samt NoSQL-databaser.

Jag har utbildning inom bland annat:
PHP-programmering
HTML5
CSS
Interaktionsdesign / användarvänlighet
Psykologi
Funktionell programmering
Kognitionsvetenskap
Sociologi
Pedagogik

Portfolio

Här är ett urval av de webbplatser som jag producerat under årens lopp. För de flesta företag har jag gjort både design, programmering, lansering, sökmotoroptimering och implementering av grafisk profil.